Mukaan Aiolikseen?

18.8.2020

Onko sinulla kokemusta laulamisesta ja haluat kehittää äänenkäyttöäsi ja esiintymistaitojasi edelleen?

Oletko kiinnostunut monipuolisesta ja moniäänisestä naiskuorolaulusta?

Haluaisitko aloittaa uuden tavoitteellisen harrastuksen tai jatkaa kuoropolkuasi?

Viihtyisitkö osana iloista, aktiivista naisjoukkoa?

Tule mukaan Aiolikseen!Olemme tavoitteellinen harrastajakuoro, jonka ohjelmistossa on monipuolisesti edustettuna perinteinen ja uusi naiskuoromusiikki, klassinen sekä kevyt musiikki, pääosin neliäänisesti esitettynä. Hyvä yhteishenki sekä laulun ilo ovat kuoromme tavaramerkki. Harjoitusaikamme noudattavat pääasiassa Keravan Opiston lukukausia, mutta järjestämme myös omia harjoituksia, viikonloppuleirejä sekä muita tapahtumia. Alkavan syyskautemme päätapahtuma on joulukonsertti.

Harjoittelemme maanantaisin klo 18.00-20.15 Kurkelan koulun lasisalissa (Käenkatu 10, 04230 Kerava). Syyskautemme käynnistyy maanantaina 31.8.2020. Harjoituksen päätteeksi kuoronjohtajamme Riikka ja varajohtajamme Taina kuuntelevat uudet laulajat; paikka kuorossa varmistuu äänialatarkistuksen / koelaulun jälkeen. Etsimme joukkoomme tällä hetkellä erityisesti ykkössopraanoja.Turvallisen kuoroharrastuksen varmistamiseksi noudatamme harjoituksissamme ja muussa toiminnassamme Sulasol ry:n suosituksia sekä Keravan opiston ohjeistuksia.Ilmoittautuminen Keravan Opiston kurssille on käynnissä. Kurssin voi maksaa myös esim. Smartumilla.

Muuta toimintaamme kustannamme yhdistyksemme jäsenmaksulla.Haluatko tietää lisää? Kysy rohkeasti! Lähetä viestisi osoitteeseen aiolis.kuoro@gmail.com